Vzdělávací a sportovní centrum Bílá

Ubytovací zařízení se nachází v obci Bílá, malebném údolí stejnojmenné říčky Bílá, v nadmořské výšce 521m, centru lyžařského střediska, přímo u nástupních stanic vleků, centrálního parkoviště a prodeje jízdenek, nabízí široké veřejnosti ubytování ve tří a čtyřlůžkových pokojích. Objekt je ideálně umístěn v centru obce Bílá a u silnice vedoucí na hraniční přechod se Slovenskou republikou. Příjezd k zařízení je možný dvěma způsoby a to buďto přes Frýdek Místek a Ostravici, nebo pak od Rožnova p. Radhoštěm přes Horní Bečvu.

Zařízení je vhodné nejen pro pořádání škol v přírodě, lyžařskýchvýcviků, společenských a sportovních akcí, ale i k prožití individuálního cenově velmi přijatelného ubytování s možnostícelodenního sportovního vyžití a stravování. Stravu lze poskytnout podle přání ubytovaných formou plné penze, polopenze nebo dětských porcí.

Zařízení má k dispozici na každém patře budovy společenskou místnost s kabelovou TV a videem. Hosté mohou využít rovněžž dle svých potřeb služeb učeben, tělocvičny, jídelny a automatu na teplé nápoje. Ve sportovním areálu je zřízeno příjemné posezení u otevřeného ohniště.

V okolí ubytovacího zařízení jsou:

tři sjezdovky vzdálené cca 100m snowboard park pravidelně udržované běžecké tratě (dvoukilometrový okruh s umělým osvětlením) tři tenisové kurty s umělým osvětlením spousta značených cyklistických stezek pro rodiny s dětmi i pro náročné cyklisty hřiště na plážový volejbal fotbalové hřiště sportoviště pro provozování atletických disciplín stolní tenis posilovna malá tělocvična se základním vybavením (po dohodě možno využít jako společenský sál s kapacitou asi pro 80 osob) hřiště minigolfu půjčovna kol půjčovna a opravna lyží a snowboardů 80m od místa ubytování lyžařská a snowboardová škola prodejna tisku, smíšeného zboží, potravin

Koupání a rybolov v dosahu.

Ideální terén na cykloturistiku a jízdu na horských kolech.

Pro ubytované možnost bezplatného parkování.

Zastávka Bílá střed se nachází 30m od ubytovny.

Akce:Na každých 20 ubytovaných dětí 1 osoba ubytování zdarma.

cykloservis fitcentrum fotbalové hřiště míčové hry, sportoviště minigolf, dráhový golf možnost rybolovu parkoviště pěší turistika pro rodiny s dětmi půjčovna sport. potřeb vlejbalové hřiště autobusové spojení cyklostezka, cykloturistika lyžařský vlek možnost ubytování prodejna potravin tenis

Kontakty

Telefon: recepce 607 625 502

Web: www.vscbila.cz

Kontaktní osoba: novak@vscbila.cz

Adresa: Bílá 144, 739 15 Bílá