Penzion "U školy"

Relax i zábava

Do provozu penzionu je zapojena celá rodina majitele a i ostatní personál je považován spíše za členy rodiny než za zaměstnance. Všichni se snažíme vytvářet příjemnou atmosféru, aby si příchozí svůj pobyt co nejvíce užili. V zimě i v létě, kdy je otevřena zahrada s letním barem, si hosté mohou posedět u sklenky vína, vychlazeného piva nebo naopak horkého grogu a vychutnat si ten pověstný klid a pohodu jižní Moravy. Na své si u nás přijdou ale i ti, kteří mají rádi zábavu. Tradiční hody, cimbálová muzika či putování Ze sklepa do sklepa jsou ideálními možnostmi, jak se zabavit a poznat něco z naší kultury.Penzion „U školy“ je ideální pro jednotlivce, rodiny i skupiny. Všichni ocení krásné město obklopené vinohrady, příjemnou a vstřícnou obsluhu a služby, které poskytujeme. Pokud hledáte ideální místo pro oslavu, svatbu či firemní jednání, není to pro nás také žádný problém. Připravíme Vám vhodné prostory, občerstvení a případně i hudbu v podobě cimbálové či jiné muziky.

 

V penzionu je k dispozici celkem 11 pokojů a to ve složení 10 dvoulůžkových pokojů a 1 čtyřlůžkový pokoj. Celková kapacita včetně osmi přistýlek je 32 lůžek.

Všechny pokoje jsou vybaveny TV, koupelnou se sprchou a WC. K dispozici je i jeden bezbariérový pokoj. U objektu je zahrada s venkovním posezením, grilem, udírnou, otevřeným ohništěm, letním barem, hřištěm na plážový volejbal, pískovištěm a bazénem. Nechybí ani parkoviště a úschovna kol.

Kontakty

Telefon: 605 832 025

Telefon: 733 738 787 pouz

Telefon: 603 498 818

Email: penzion@palkovi.cz

Web: www.palkovi.cz

Adresa: Záhumní 1279